den ovesparadisiska frökalendern 2024

89,00 

En mental säkerhetsventil. Det har pappa kallat min mammas trädgårdsarbete. I tider av osäkerhet behöver vi det lugna, trygga och stillsamma. Något att drömma om, planera för och pyssla med. I din hand håller du den tredje årgången av den ovesparadisiska frökalendern. Jag har bara valt ut favoriter och finheter. Här finns sommarblommor till ljuvliga buketter, lite ätbart, en sommarängsblandning och min absoluta favoritperenn. Jag lovar att du vill ha den och alla andra i din trädgård! 

I lager

Kategorier: , Artikelnr: of24

Beskrivning

Adventskalendern “den ovesparadisiska frökalendern” är en unik adventskalender som innehåller 24 st fröpåsar med noga utvalda fröer för en härlig odlingssäsong. Den levereras i en låda tillsammans med odlingsråd och en liten ask att förvara fröpåsarna i. (Om du på förhand vill veta vilka frön och hur mycket adventskalendern innehåller kan du klicka på denna länk.)

Om du tänker ge adventskalendern som en gåva åt någon, meddela i så fall detta i samband med beställningen så kan vi skicka den direkt till mottagaren och även skriva en personlig hälsning från dig.

Illustrationer till kalendern har gjorts av Elin Strand.

Adventskalendrarna börjar levereras v. 45.

Adventskalendern skickas fraktfritt inom EU!

Ytterligare information

Dimensioner 34 × 25 × 3 cm