Om

Jag heter Ann-Charlotte Björkholm, men kallas Lotta. Min familj består av man och fyra barn (två vuxna), två hundar (Bjarne och Majsan) samt en varierande mängd höns med tuppen Bröli i spetsen. Jag jobbar som lärare i svenska och litteratur i åk 7-9. Trädgård, odling samt återbruk i olika former är mina stora intressen.

 

För många år sedan kläcktes en islandstupp i vårt kök och han fick namnet Ove. Tanken var att han skulle leva i ett paradis bland blommor och höns, därav namnet. Det visade sig tyvärr att Ove hade en kluven personlighet. Han var ytterst labil, hatade allt som rörde sig (i synnerhet män) och skrämde sin omgivning till en sådan grad att besöken till oss minskade i rasande takt. Ove fick flytta till de sälla jaktmarkerna, men hans namn lever kvar i mitt instagramkonto @ovesparadis och min blogg med samma namn.

 

ovesparadis webshop är en liten webbutik där det främst kommer att säljas ovesparadis’ egna produkter. Ibland är butiken helt tom på varor och en annan gång kanske du hittar något spännande!

Om du prenumererar på ovesparadis’ nyhetsbrev så hålls du informerad om när nya produkter dyker upp på ovesparadis’ webshop och när det finns något nytt att läsa på ovesparadis’ kommande blogg.