Köpvillkor & integritetspolicy

Villkoren nedan gäller köp i ovesparadis webshop. Genom att slutföra en order i webshopen godkänner du följande villkor.

priser

Priserna anges i Euro (EUR) inklusive moms 24%.

leveranstid

Vi har som mål att skicka beställningar inom tre vardagar om inget annat framkommer i samband med produktinformationen. Produkten den ovesparadisiska frökalendern börjar levereras vecka 44.
Leveranstiden varierar beroende på var du bor. Inom Finland är leveranstiden 1-3 dagar och till adress i Sverige ca 5 vardagar efter att beställningen skickats från oss.

leveranssätt

Beställningarna skickas med Posten till ditt närmaste utlämningsställe. När paketet finns på utlämningsstället kommer ett ankomstavi som SMS, det är därför viktigt att du uppger en giltig telefonnummer i samband med din beställning.

leveranskostnad

Beställningar över 50 euro levereras fraktfritt inom EU. För beställningar under 50 euro tilkommer en fraktkostnad på 5,90 euro.

skadad leverans

Om ditt paket är skadat vid uthämtning, gör en reklamation direkt vid utlämningsstället. Ta sedan kontakt med oss på ovesparadis@ovesparadis.com.

returer

Om du ångrar hela eller en del av din beställning får du returnera alla eller en del av produkterna. Returrätten gäller i 14 dagar efter mottagen beställning. Returreätten gäller dock INTE adventskalendern och produkter som tillverkas eller ändras enligt ditt krav eller som ges en tydlig personlig prägel. Frakten för returen står du som kund för själv om inte orsaken till retur beror på att fel produkt levererats eller att det finns felaktigheter i produkten. Kontakta oss på ovesparadis@ovesparadis.com om du vill göra en retur.

konto, registrering och integritetspolicy

När du slutför en beställning genom vår webshop skapas ett konto för dig och samtidigt godkänner du att de uppgifter du gett sparas i vårat kundregister. Dessa uppgifter behövs för att beställningen ska kunna slutföras och levereras, för att underlätta vid återkommande köp och för att vi ska kunna hjälpa dig vid eventuella frågor om din beställning.

Din e-postadress kommer att användas för att skicka information om din beställning och leverans. I och med lagd beställning godkänner du även att vi får skicka information och erbjudanden från ovesparadis till din e-postadress.

De uppgifter du har gett delas inte till tredje part förutom de uppgifter som behövs för att utföra betalningen via Stripe.

Alla betalningar går via Stripe och i och med beställningen godkänner du deras villkor: Stripes integritetspolicy.

Du kan när som helst kontakta oss för att för att avbryta utskick av nyhetsbrev till din e-postadress eller för att ta del av, ändra eller radera uppgifterna vi sparat om dig.

Dina uppgifter behandlas och skyddas enligt EU:s dataskyddsförordning. (GDPR)

ovesparadis
Påksholmsvägen 38b
66530 Kvevlax
Finland

ovesparadis@ovesparadis.com