ove(sparadis)

Jag har äntligen blivit med blogg, något jag menat i många år. På instagram är jag mest känd för tuppen Ove, som innerst inne var snäll men ytterst ute var dum i huvudet, samt blomsterängar i motljus. 

Ove i konfettiregn.
Trots att Ove var ren ondska var han ändå fin med barn. Märklig kombination kan tyckas!
För att inte tala om hur stilig han var.

En blogg ger mig större möjlighet att producera matnyttigt innehåll i stället för korta, och som jag hoppas, underfundiga texter. Mitt instagramkonto kommer jag att fortsätta med som vanligt. Jag vill att bloggen ska innehålla en hel del trädgård (smart att starta trädgårdsblogg i november då trädgården är som vackrast!) och djur, ganska mycket återbruk och en dos DIY till rimliga kostnader. Jag hoppas att ovesparadis ska vara en plats för inspiration, igenkänning och till och med en och annan vilsam tanke. Våra många pågående projekt ger ett visst mått av kaos, men utdragna projekt innebär också tid för planering, omändring och finslipning. I ovesparadis tas inga förhastade beslut. Och jo –  jag blir nog galen på halvfärdiga projekt ibland, fast ändå är jag ständigt redo för nya. 

På tal om blomsterängar. Här kommer några bilder från tidigare års ängsprojekt:

En äng kan se ut på många olika sätt. Eldiga, klara färger tilltalar mig.
Blå och lila toner passar utmärkt ihop med får.
Gult och orange är guld i solnedgång…
…och en enkel kombination av blåklint i olika färger är hjärtesnörpande vackert.

Under höjdpunkter på mitt instagramkonto har jag en beskrivning av hur man gör sin egen äng. Det kommer mer om samma ämne på bloggen småningom. Så här i planeringsstadiet är nästa sommars äng så vacker att jag redan gratulerat mig själv till ett fantastiskt jobb. 

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment